Spelenderwijs wijzer?

Zeker terwijl de educatieve vragen jou en je medespelers bewust maken van
de gevolgen van pesten en geweld. Maar ook verfrissende promotie van
de plaats waar jouw bedrijf is gevestigd. Dat is Het Oergezellig Bordspel!

Bewustwording en voorlichting

Het Oergezellig Bordspel is er voor iedereen die wil bijdragen aan
de bewustwording van het probleem van pesten, agressie en geweld.
Het is een uitgekiend spel om op een leuke en positieve manier met elkaar te praten over dit soms moeilijke onderwerp. Ouders, grootouders, leerkrachten en andere opvoeders krijgen met Het Oergezellig Bordspel een gedegen handvat om dit actuele thema bespreekbaar te maken. Gedegen, maar ook leuk om te doen. Speciaal voor kinderen maar zeker ook interessant voor volwassenen. Een spel waarbij je weer met elkaar om de tafel zit, elkaar in de ogen kijkt en aan elkaar vertelt wat écht belangrijk is. Een spel waar je kwetsbaar mag zijn, maar waardoor je je ook sterker gaat voelen. Met dit spel word je wijs. Wijs op het gebied van weerbaarheid en bewustwording.

Bespreekbaar maken!

 

Het lieveheersbeestje is een lief maar tevens krachtig symbool. Het is het beeldmerk van
De LandelijkStichtingTegenZinloosGeweld en het staat centraal in Het Oergezellig Bordspel.
De educatieve vragen zijn erop gericht dat de spelers hun mening geven over situaties
en daarbij hun gevoel uitspreken. Met de persoonlijke antwoorden maak je het thema zinloos geweld en pesten bespreekbaar. Het geeft tips hoe je ermee omgaat, hoe je voor jezelf opkomt en hoe je je niet op de kast laat jagen.

Warm hart

Naast het educatieve aspect heeft Het Oergezellig Bordspel een sociaal-maatschappelijke functie. Spelenderwijs kom je tijdens het spel de bedrijven tegen die onze visie MOED een warm hart toedragen. MOED, de visie van onze stichting die erop gericht is pesten bespreekbaar te maken en agressie en geweld te voorkomen. Met het spel laat je als bedrijf zien dat je achter onze visie staat.

(Klik voor een vergroting)

Samenspel

Educatief, sociaal-maatschappelijk betrokken en promotioneel aantrekkelijk! Want Het Oergezellig Bordspel is verfrissende promotie voor je gemeente over een actueel thema. Een thema waar jij je toch ook hard voor maakt?

 

 

 

error: Content is protected !!